Flora/Fauna Hack

hackpad.com_fvjcqo20XDO_p.135683_1396448145576_FloraFauna-HackPad-02

Open uitdaging aan permacultuur ontwerpers

Flora/Fauna Hack zoekt nieuwe ideeën (hacks) voor een gezonde leefomgeving. Ontwerp jij een slimme app die het probleem van de Bijensterfte hackt? Spreken vleermuizen jou meer aan? Help dan mee het inzicht in hun gedrag te vergroten. Zoek je nog meer uitdaging? Wat dacht je van onderzoeken welke geheimen natuurdata uit de Caraïben voor ons heeft, slimme stappen bedenken in het watermanagement of het meten van biodiversiteit in grasland.

Op dit moment helpen 60.000 vrijwilligers in Nederland met het verzamelen van flora en fauna data. Hoe maken we daar 600.000 van? Verken met ons de kansen van IT en Open Data voor biodiversiteit, klimaat en natuur. De natuurkalender en allergieradar zijn al veelbelovend, maar er kan nog veel meer. Doe op 23 en 24 mei in Wageningen mee aan de Flora Fauna Hack!

Zie ook

Georganiseerd door Polderhack Producties ism Alterra.