Flora/Fauna Hack

hackpad.com_fvjcqo20XDO_p.135683_1396448145576_FloraFauna-HackPad-02

Open uitdaging aan permacultuur ontwerpers

Flora/Fauna Hack zoekt nieuwe  ideeën (hacks) voor een gezonde leefomgeving. Ontwerp  jij een slimme app die  het probleem van de Bijensterfte hackt? Spreken  vleermuizen jou meer  aan? Help dan mee het inzicht in hun gedrag te  vergroten. Zoek je nog  meer uitdaging? Wat dacht je van onderzoeken  welke geheimen natuurdata  uit de Caraïben voor ons heeft, slimme stappen  bedenken in het  watermanagement of het meten van biodiversiteit in  grasland.

Op dit  moment helpen 60.000 vrijwilligers in Nederland met het  verzamelen van  flora en fauna data. Hoe maken we daar 600.000 van?  Verken met ons de  kansen van IT en Open Data voor biodiversiteit,  klimaat en natuur. De  natuurkalender en allergieradar zijn al  veelbelovend, maar er kan nog  veel meer. Doe op 23 en 24 mei in Wageningen mee aan de Flora Fauna Hack!

Zie ook

Georganiseerd door Polderhack Producties ism Alterra.