Stage in educatie en duurzaamheid

P1030619
Stagiaire Irene Mouthaan (CAH, Toegepaste Biologie) presenteert GreenDragons RPG project in Bulgarije, juli 2014.

Ben je op zoek naar een stage in educatie en duurzaamheid? Dan is Aardwerk misschien iets voor jou.

We bieden een leuke peri-urbane werkomgeving in Eigen Wijs Boerderij, Philips Van Lenneppark in Eindhoven; degelijke begeleiding en uitdagende projecten.

We zoeken gemotiveerde studenten op MBO, HBO en WO niveau, studierichtingen o.a. communicatie, vormgeving, organisatie, natuur- en milieueducatie, pedagogiek, didactiek, bio-based en agrarische studies, lifestyle studies, toegepaste biologie, transitie studies, architectuur en landschapsarchitectuur, dierverzorging en tuinaanleg en onderhoud, theater, horeca en gastvrijheid. Bij twijfel, stuur een mailtje.

De Aardwerk Academie is een particuliere school voor docenten in duurzaamheid (permacultuur). De school verzorgt daarnaast -als practicum- opleidingen voor stadsland- en tuinbouwers, educatieve projecten voor jeugd en volwassenen in de buurt en de regeneratie van de Philips Proeftuinen.

De Aardwerk Academie is onderdeel van het Permaculture College of Europe, European Permaculture Teachers’ Partnership en Permaculture International Research Network.