Aardwerk Academie: start tweede periode

ImageJ=1.43uDe eerste nieuwe maan na de start van de astronomische herfst valt op 24 september dit jaar. Een mooi moment om een nieuwe periode te beginnen voor de Aardwerk Academie.

Inschrijven kan via email aan info@aardwerk.org.

Programma en kosten worden in overleg vastgesteld. Aardwerk Academie opereert als een coöperatieve vereniging waar studenten en staf gelijkwaardige leden zijn. Je geeft zelf actief en zelf-verantwoordelijk vorm aan je eigen opleiding.

Aardwerk Academie heeft enkele nieuwe projecten onderhanden, zoals de uitwerking van het Permaculture College of Europe (Europa-brede standaards voor permacultuuronderwijs), het Permaculture Journal, Polderhack Productions Hack Food Waste (Dutch Design Week), HTC workshops en lunch interventies, projecten en stages voor Bachelor, Master en PhD studenten.

Het Aardwerk Academie programma wordt afhankelijk van de vraag in het Nederlands en/of Engels verzorgd.

In deze fase is het mogelijk een internationaal erkend PDC certificaat te behalen (in het eerste jaar) en een Diploma in Applied Permaculture in het tweede jaar. Aardwerk Academie ontwikkelt een eigen systeem van profileren voor een betere en gedetailleerdere kwalificatie van vaardigheden en competenties welke passen binnen het European Qualification Framework systeem.