Aardwerk Academie van start

P1060530Experimenteel, kleinschalig, met passie is de Aardwerk Academie vandaag van start gegaan. De eerste full-time opleiding voor professionals in permacultuureducatie begint met het ontwerpen van zichzelf. Een bijzonder avontuur waar ook jij aan kan deelnemen.

Aardwerk Academie is een particuliere school zonder subsidie, maar wel met heldere kwaliteitscriteria en competentieprofielen voor mensen die praktisch willen werken in onderwijs en educatie aan een duurzame, veerkrachtige en regeneratieve economie en samenleving.

De school leidt je op voor een functie die bij je past, die je uitdaagt het beste in jezelf te ontwikkelen. Vanaf schoonmaker tot wetenschappelijk onderzoeker – samen vorm je een compleet en intergaal schoolteam. Je leert samen, je leeft samen.

De school is georganiseerd volgens het sociocratisch kringen model, waarin op basis van consent besloten wordt. Dit stimuleert en waardeert initiatieven. Iedereen die betrokken is bij de school is lid van de coöperatieve vereniging – welke in oprichting is.

De eerste module (kwartaal) van de opleiding bestaat uit het vormgeven van de school.

Iets voor jou? Meld je nu aan met een mailtje aan leo@aardwerk.org.