Geland op De Kleine Aarde

DKA1973Aardwerk is sinds 1 april geland op De Kleine Aarde. Terug naar de wortels van duurzame ontwikkeling in Nederland, een persoonlijke reis – in 1973/74 werkte ik daar als vrijwilliger – maar ook een nieuwe iteratie van het gedachtengoed als DKA 2.0 onder de bezielende aanvoering van Vincent Snels c.s.

In de pijplijn zitten de ontwikkeling van een permacultuurdocentenopleiding (in een pril stadium nog) en de ondersteuning van de ontwikkeling van DKA 2.0 met o.a. ontwerp voor voedselproductiesystemen voor gebruikers en catering.

Er worden ook al druk cursussen en workshops gegeven. Zo is er 26 – 28 april een Introductiecursus Permacultuur met Fransjan de Waard. Zie ook zijn nieuwe blog Thuis op Aarde.

Vrijwilligers gevraagd

Wie wil als vrijwilliger meewerken aan de herstart van de DKA voedselproductie? Graag even een mailtje met daarin wie je bent, wat je beweegt en hoeveel tijd je beschikbaar bent. Er zijn opties voor dag-vrijwilligers (uit de buurt) en mensen die voor wat langere tijd willen kamperen.

kaartje DKA

A voor Aardwerk en De Kleine Aarde