PDC in Elsendorp met Fransjan de Waard

6326529Voor wie een Permacultuur Ontwerpcursus (PDC) in het Nederlands wil volgen deze zomer kan terecht op de Augustehoeve in Elsendorp.

Fransjan de Waard en gastdocenten verzorgen de basiscursus voor permacultuurontwerpers van 8 t/m 19 juli 2013. Deze intensieve cursus van twee weken volgt het klassieke programma en geeft bij succesvolle afronding het internationaal erkende PDC certificaat.

Voor meer informatie en aanmelding kan je terecht bij de Augustehoeve.

Voor meer informatie en aanmelden voor de Internationale PDC cursus in Boxtel, van 9 t/m 23 juli, kan je terecht bij Aardwerk. Ook interessant voor mensen uit Nederland die graag willen netwerken met collega’s in binnen en buitenland op het gebied van duurzame ontwikkeling, biodiversiteit en “the Good Life”.